TEC įmonių grupės privatumo politika

Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) apibrėžia TEC įmonių grupėje (UAB TEC Consulting, TEC Infrastructure, TEC Industry (toliau – TEC)) taikomas pagrindines asmens duomenų tvarkymo taisykles ir sąlygas.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

  1. Kokią informaciją mes renkame

Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti šiuos Jūsų asmens duomenis (vardas, pavardė, adresas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris (-iai)) bei šią informaciją:

  • informaciją, kurią Jūs mums pateikiate TEC interneto svetainėse tec.lt, www.tecconsulting.lt, www.tecindustry.lt, www.tecinfrastructure.lt (toliau – Svetainės), užsisakydami pranešimus el. paštu ir/arba naujienlaiškius, pildyti svetainėse esančias užklausų formas;
  • informaciją, kurią mums apie save pateikiate soc. tinkluose;
  • informaciją, gaunamą slapukų pagalba, apie Jūsų apsilankymus mūsų Svetainėse bei naudojimąsi jomis (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, apsilankymų skaičių, iš kur buvote nukreiptas, puslapių žiūrėjimų skaičių ir trukmę);
  • bet kokią kitą Jūsų asmeninę informaciją ir duomenis, kuriuos Jūs patys mums siunčiate.
  1. Jūsų asmeninių duomenų naudojimas

Asmeniniai Jūsų duomenys, pateikti Svetainėse, bus naudojami šiems tikslams:

  • Jūsų naršymo patirčiai gerinti, Svetaines pritaikant asmeniniams Jūsų poreikiams;
  • Siųsti Jums el. paštu mūsų naujienlaiškius;
  • Atsakyti į Jūsų užklausas, teikti pasiūlymus.

Informacija apie Jus mes galime pasidalyti su savo darbuotojais, partneriais ar subrangovais, jei to reikia šiems tikslams.

  1. Slapukai

Slapukai yra failai, kurie leidžia atpažinti Jus, kai Jūs lankotės mūsų Svetainėse, išsaugoti asmens naršymo istoriją, pritaikyti turinį, pagreitinti informacijos paiešką. Kai kuriais atvejais, nesutikimas su slapukais ar jų ištrynimas gali apriboti tam tikrų Svetainių funkcijų veikimą, blokuoti prieigą prie jų.

Slapukais gaunamą informaciją mes naudojame, kad užtikrintume Svetainių funkcionalumą, jas tobulinti ir vystyti, taip pat rinkodaros tikslais.

  1. Jūsų teisės
  • Jūs galite pasiteirauti, ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis, taip pat galite prašyti daugiau informacijos, kaip mes juos saugome;
  • Jūs galite atšaukti savo sutikimą naudoti Jūsų asmeninius duomenis, apie tai pranešdami mums el. paštu info@tec.lt arba tel. 8-5 219 0718.
  • Mums duotą leidimą naudoti slapukus, Jūs taip pat galite atšaukti. Tai padaryti Jūs galite pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus taip, jog ji nepriimtų slapukų.
  • Jūs galite informuoti mus, jeigu nebenorite, kad Jums būtų siunčiami mūsų naujienlaiškiai, jų apačioje paspaudę nuorodą „Atsisakyti naujienlaiškio“.
  1. Trečiųjų šalių interneto svetainės

Svetainėse yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

  1. Politikos pakeitimai

Mes pasiliekame galimybę tobulinti šią politiką. Atnaujinta ji iškart bus paskelbta Svetainėse.

  1. Kontaktai asmens duomenų klausimais

Jei turite klausimų ar pasiūlymų dėl šios privatumo politikos, rašykite mums el. paštu info@tec.lt arba skambinkite tel. 8-5 219 0718.